info avond

angst om te blozen, zweten, trillen, slikken, spreken, plassen en stotteren

Moderator: Jenny_

info avond

Berichtdoor blommetje111 » 27 aug 2012 19:18

Persbericht

De Stichting “ Omgaan met Angst” organiseert op woensdag 19 september 2012 in samenwerking met en in het Academisch Ziekenhuis Maastricht een informatieavond over Angst en het ziekenhuis.
Locatie: Hoofdgebouw AZM – Greepzaal niveau 4.
De avond duurt van 19.30uur tot 21.30uur en is gratis toegankelijk.

Veel mensen hebben angst voor onderzoeken en/of behandelingen in het ziekenhuis. Niet alleen angsten voor het gebouw en de confrontatie met (andermans) kwalen en ziekten, maar ook angsten voor de ingreep die mogelijk te wachten staat. Deze angsten manifesteren zich op velerlei wijzen, waarbij het zelfs zo erg kan zijn dat de patiënt zich niet wil laten behandelen of sterker nog niet naar het ziekenhuis durft te gaan.


Mevrouw M. Tijssen van de afdeling ziekenhuispsychiatrie van het AZM zal tijdens deze avond spreken over deze angststoornissen en de behandelwijzen. Daarnaast zal zij ook de somatoforme stoornissen onder de aandacht brengen. De bekendste somatoforme stoornis is waarschijnlijk hypochondrie, een angststoornis waarbij de patiënt doorlopend bang is een ernstige ziekte te hebben.


Hoewel niet verplicht wordt u vriendelijk verzocht u via onderstaand mail-adres of telefoonnummer aan te melden voor deze avond met opgave van het aantal personen.Voor meer informatie: www.omgaanmetangst.nl / info@omgaanmetangst.nl tel. 043-3685413 (dhr. Ahsmann)
blommetje111
 
Berichten: 11
Geregistreerd op: 28 aug 2009 12:40

Keer terug naar Sociale Fobieën

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten

cron