Fobie & Burnoutchat.nl

Een service van Pieter Frijters Mind Tuning®

Business picture

Wat is Mind Tuning®

  • warning: Parameter 2 to ad_html_adapi() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/fobiechat.nl/httpdocs/includes/module.inc on line 406.
  • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/fobiechat.nl/httpdocs/includes/module.inc on line 406.
  • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/fobiechat.nl/httpdocs/includes/module.inc on line 406.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/fobiechat.nl/httpdocs/includes/module.inc on line 406.

Wat is Mind Tuning® ?

Pieter Frijters uit het Zuid Hollandse Waddinxveen, is de grondlegger van Mind Tuning®. Een methode die hij uit noodzaak ontwikkelde, omdat hij geen oplossing vond in het traditionele circuit toen hij zelf geconfronteerd werd met burn-out. Zelf kon hij niet ontsnappen aan het gevoel dat er ergens een knop zat, die omgedraaid kon worden. Na eindeloos experimenteren en bestudering van de problematiek, vond hij bij zichzelf die knop. Hij vergeleek zijn disfunctioneren met een tuner (radio), wanneer deze niet op de juiste frequentie staat afgesteld, komt er ruis binnen. Hij noemde zijn methode dan ook Mind Tuning®.

Pieter Frijters Mind Tuning from Pieter Frijters on Vimeo.

Gedachten produceren beelden

Op onbewust niveau ontstaan tunnelvisies, onbewuste beelden van een vervelende kwaliteit. Het lichaam wordt daardoor in paraatheid gebracht en positiever denken kan deze beelden slechts voor een moment, laten verdwijnen. De buitenwereld krijgt zodoende nauwelijks kans om echt door te dringen. Men wordt als het ware gevangen door de onbewuste zintuiglijke wereld.
Met Mind Tuning® wordt deze ruis opgespoord en de cliënt wordt op een speciale manier gecoacht om deze onbewuste tunnelvisies als vanzelf te laten verdwijnen en tevens wordt de kans verkleind dat deze later opnieuw kunnen optreden.

Denktaal

Ook de kwaliteit van denken wordt aangepakt.

Na met duizenden mensen gewerkt te hebben die burnout zijn of een fobie hebben, ontwikkelde Pieter Frijters: MTRT™ (mind-toon-ritme taal). Een spreek- en dus ook denktaal waardoor zelfs negatieve gedachten geen vervelende reactie meer oproept. Intussen is MTRT™ volledig geïntegreerd in Mind Tuning®.

Lichaamstaal

Daarnaast wordt veel aandacht gegeven aan blokkerende lichaamstaal. Pieter Frijters onderzocht de werking van de fijne motoriek en ontdekte veel voorkomende fouten in houding en beweging, die zowel lichaam als geest kunnen blokkeren.

Het draait om morgen

Pieter Frijters: "ik ken niemand die bang is om gisteren in paniek te raken of om burnout te worden".

sfy39587f05